Du er her: Forside > Førstehjælp > Vedligeholdelse af førstehjælp

 

 

Vedligeholdelseskursus i førstehjælp 
 

- Varighed: 3 timer

- Deltagerforudsætninger: Se nedenfor
- Antal deltagere per hold: 12-16 personer 

- Pris per hold ekskl. moms og befordring: 4.000 kr. 

- Der udstedes førstehjælpsbeviser fra Dansk Førstehjælpsråd
- Det anbefales, at undervisningen afvikles på jeres arbejdsplads

- Vi underviser både dag og aften alle ugens 7 dage - til samme pris

 

 

Dette kursus er målrettet deltagere, som tidligere har gennemført et kursus i livreddende førstehjælp, grundlæggende førstehjælp, udvidet førstehjælp (som er udgået) eller et virksomhedsmålrettet førstehjælpskursus.

 

Deltagerforudsætningerne er, at deltagerne indenfor de seneste 3 år skal have gennemgået et førstehjælpskursus, hvor de har fået udstedt et førstehjælpsbevis fra Dansk Førstehjælpsråd med markeringer i førstehjælpsmodulerne "Hjerte-Lunge-Redning" og "Livreddende førstehjælp". Hvis dette ikke er tilfældet, kan vi ikke udstede et bevis fra Dansk Førstehjælpsråd.

 

Har deltagerne derimod førstehjælpsbeviser, som ikke er fra Dansk Førstehjælpsråd, eller er beviserne fra Dansk Førstehjælpsråd med de 2 ovenfor nævnte markeringer blot mere end 3 gamle, kan vi finde en anden løsning.

 

Ifølge de gældende regler inden for førstehjælpskurser skal vedligeholdelseskurset i førstehjælp gennemføres hver 3. år, hvis man ønsker at bevare gyldigheden af et førstehjælpsbevis, som er udarbejdet af Dansk Førstehjælpsråd. Paratum anbefaler dog, at man får vedligeholdelsesundervisning oftere.

 
I kurset får deltagerne vedligeholdt deres viden og færdigheder i livreddende førstehjælp og shockforebyggelse. Opfylder de deltagerforudsætningerne, får de en markering i førstehjælpsmodulet "Vedligeholdelse i førstehjælp" på førstehjælpsbeviset fra Dansk Førstehjælpsråd.

 
 

 

Indhold

- Førstehjælpens 4 hovedpunkter
- Hjertemassage og kunstigt åndedræt
- Hjælp til bevidstløse og shocktruede
- Eventuelt ændringer i livreddende førstehjælp    

 

 
Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger om kurset, er du velkommen til at kontakte os.
 
 

 
Få et tilbud
Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud.
Navn:
E-mail:
Tlf. nr.:


Modtag et uforpligtende tilbud